tisdag 20 januari 2009

Stackars lilla mej





Jag är genomförkyld. Snorig, nysig, hostig, frusen, svettig. Legat i sängen hela dagen och ska göra det i morgon också. Därför unnade jag mej en fin väska till våren idag. Visst fick jag det?



måndag 19 januari 2009

Du lyser så fint!

Tänk vad smågrejer i inredningsvärlden kan lyfta upp ett hem. En stor och fin murgröna på båge och en ny vit ståtlig lampa pryder mitt vardagsrum. Måste säga att det blev hur fint som helst! Det är såna grejer jag kan vara lycklig över i många, många dagar.....och många andra saker förstås! Lampan är inhandlad i den härliga butiken Casanova i Norrköping. Något jag verkligen kan rekomendera att ta ett besök i.

Det här är min sambo...........Sigge


Han ser ut som jag vill och gör som jag vill. Han är underbar, vit och vacker.....


tisdag 6 januari 2009

Nu är den äntligen min


Idag for pappsen och jag in till stan. Och hoppsan, gissa vad som fick plats i min lilla Clio som nu står på sin plats i vardagsrummet? En vit fin Tv. Underbar present till mej själv. Tack Fia


Vi ska sy och vi ska sticka


Fick ett ryck i eftermiddags, på självaste 13-dagsafton och fick för mej att sy nya gardiner till köket. Svart och vit rutigt blev det och ganska tufft med lite svart spets till. Hur enkelt som helst, bara man är lite envis.


måndag 5 januari 2009

Tack älskade vänner


Blev så oerhört glad idag när det låg ett litet paket i brevlådan. TILL MEJ!!! Och i det lilla röda låg det en liten goding med en fin hälsning. Jag vill verkligen tacka med en bamsekram. KRAM på er....


Inred med VITT


En söt liten bok som ger mej mycket inspiration


söndag 4 januari 2009

17 grader kallt



Burr. Tidig morgon idag igen och iskallt ute. Här sitter jag med tända ljus vid min julgran och äter frukost. Snart dags för jobb igen, men i morgon är jag ledig och det är en efterlängtad dag!




Ett litet ljus i mitt lilla hus



lördag 3 januari 2009

Klockan är 05:00........





.......och det är dags att gå upp. Alla andra i hela världen sover utom jag. Lördag morgon, iskallt och jobb väntar. Tur att min nya väckarklocka från Granit är så fin, annars hade jag kastat ut den nu för den ringde inte som den skulle och nu har jag försovit mej. Typiskt!!! Stress, stress




torsdag 1 januari 2009

Lilla lådan för juvelerna


Tänk att även tomten hittade till Design & Countryhouse i Västerås. Tror nog på honom i alla fall. Detta fina smyckesskrin blev mitt på julafton. Diskret och rymmer en hel del!