måndag 30 mars 2009

Härliga weekend

Vi tog tåget till Köpenhamn


och Nyhamn var en av favoriterna

Vårpromenad i solen


En mysig liten butik, straxt innan Nyhamn

Nu har jag precis ställt ner min resväska i hallen och har en härlig vår weekend bakom mej. Underbara (dyra) Köpenhamn. Det har varit många goda skratt och underbar mat. Det finns så mycket att titta på och allt är så mysigt. Det får helt enkelt snart bli ett besök till.

torsdag 26 mars 2009

Köpenhamn - here we come!

I morgon, fredag, bär det av mot sköna Köpenhamn. Jag och Mikaela ska bo på lyxhotell på Ströget, dricka vin mitt på dagen och gå in i varenda inredningsbutik som det finns så gott om där. Dansk design är ju underbar! Tåget går redan 06:30 på morgonen. Kameran är laddad, plånböckerna fyllda och matsäcken till tåget förberedd. Har verkligen sett fram emot den här helgen och nu är den här. Tack Mickan!


onsdag 18 mars 2009

Mysiga varma härliga vårdag





Idag hämtade jag min nya kamera på posten Canon Powershot SX 110 IS. Den är så fin och går väldigt bra. Ikväll ska jag ha gäster så jag har bakat lite gott bröd till pajen. Grekiskt lantbröd. Vad har jag mer gjort? Tvättat alla mina fönster och premiärfikat i solen ute. Njut av dagen!

fredag 13 mars 2009

Gratulationskort

Idag har pysselväskan återigen släpats fram. Fick massor med inspiration igår på Pyssel & Passions medlemskväll. Skulle kunna sitta dag ut och dag in med mitt pyssel. Det är min terapi!





måndag 9 mars 2009

Från inredning till scrapbooking


Kan inte låta bli. Måste pyssla hela tiden. Det är underbart att varva ner bland papper, pennor, stämplar, band, lim, cellofan, blommor och knappar. Värt ett försök för den som inte har provat och hur enkelt som helst. Finns inga rätt och fel.


söndag 8 mars 2009

Jag håller vad jag lovar!

För idag är det färdigt! Ett vitt lapptäcke till överkast. Kommer inte göra om det på ett tag kan jag lova, men fint blev det. Nu pryder det min sköna säng och det gjorde sig verkligen där!




För ett tag sen köpte jag också ett gammalt klaffbord som har målats vitt och dekorerats med möbeltext från Countryhouse som betyder "Hem är där hjärtat är". Underbart! Står i mitt sovrum det också. Det har varit mycket jobb och slit, men idag när allt är färdigt är jag riktigt nöjd! Kram på er!


lördag 7 mars 2009

I morgon är två av vårens projekt klara


Ja, så det är bara att ni tittar in här i morgon också. Jag har pysslat för fullt i helgen. Med hjälp såklart. Avslöjar inget förrän allt är klart. Åh vad spännande och jag är förväntansfull till max!

måndag 2 mars 2009

Önskar att


jag hade den här kameran hos mej nu. Måste ha en ny kamera till våren och sommaren och har nu hittat denna trevliga mannick. Bara att börja spara då....MEN JAG VILL HA DEN NUUUUU!