lördag 25 september 2010

Kalas


I eftermiddag blir det kalas för fulla muggar. Uppklädda med fin blomma ger vi oss nu av på lite festligheter. Ha en trevlig lördag kväll!

fredag 24 september 2010

Höstens första bjudning

Ikväll har det bjudits på grekisk panna och gott bröd till. Vi har haft jätte mysigt besök av B & J. Tack för att ni kom! Så mysigt. Och tack för den härliga höstblomman!





Trevlig helg!

tisdag 21 september 2010

Kantarellpaj



Sätt ugnen på 225 grader

Pajdeg: 3 dl mjöl, 3 msk vatten, 125 g smör
Fyllning: smörstekta kantareller, 1 pkt bacon, oliver, riven ost
Häll på äggstanning, 3 ägg och 3 dl mjölk ihopvispat

Krydda med svartpeppar
Grädda i 25 minuter

Servera med fräscha grönsaker och fetaost-creme fraische


Smaklig måltid

Min dag



I morse åkte jag till Valdemarsvik alldeles ensam! Så skönt



Gick en promenad i regnet



Åt god lax på Melkes krog







Och innan hemfärd blev det såklart ett besök i min kära inredningsbutik Inredet där jag hittade mycket fint. Nu väntas kantarellpaj. Recept kommer senare. Ha en trevlig kväll alla kära!

måndag 20 september 2010

fredag 17 september 2010

Himmel på jord

Heter den nya inredningsbutiken i Norrköping. Jag var där idag innan jobbet och gick ett varv. Jätte fint och en ganska speciell affär. Blir nog många besök där. Det som är bra är att dom tar emot möbler och målar om. Om man tröttnar på något pågående projekt är det bara att lämna in! Detta lilla skatt blev dagens köp.





Trevlig helg på Er!

torsdag 16 september 2010

Äntligen

Nu har soffan kommit. Som vi har väntat på den! Och det blev fint. Jag är super nöjd. Nu firas det med ett glas rött. Skål och god afton!!






onsdag 15 september 2010

1-årskalas


Grattis Tilda på din stora dag

fredag 10 september 2010

Trevlig helg


Nu är vinet luftat och potatisgratängen står och gottar till sig ugnen. Snart kommer mitt hjärta hem. Nu blir det mys. Trevlig kväll.

torsdag 9 september 2010

Nymålat!


Färgen behövdes bättras på lite. Så idag innan frukost var det färdigmålat i sovrummet. När det är torkat ska jag ta en riktig höststädning här hemma, innan mina nya möbler kommer. Det ska bli så mysigt att krypa upp i soffan igen. Längtar

onsdag 8 september 2010

Grönt är skönt



Planterade om mina "plättar i luften" i min nya kruka som jag köpte på semstern. Det blev fint med lite grönt till allt vitt!



Har ni läst den nya inredningstidningen? Jag hade jätte stora förväntningar, men blev rejält besviken när jag bläddrat igenom den. Inget rolig alls...

tisdag 7 september 2010

Inte Ipren-mannen........utan Albyl-gumman


Tänka sig. Jag har en alldeles egen Ingela ♥ , en Albyl-gumma, som kommer hem till mig och masserar och huldar om. När hon kommer varvar man ner och känner sig ompysslad. Tid bara för mig! Så TACK min vän, tack för att Du finns. Hoppas vi ses snart igen

måndag 6 september 2010

Vyer från mitt kök

I höst tänkte jag dela med mig av mitt hem "rums-vis"och ja mina vänner.....det här är delar från mitt kök: