måndag 15 juni 2009

söndag 14 juni 2009

Tänk vad lite gödning kan göra


En kapsyl i 2 liter vatten och vips - så kommer det nya små apelsiner på mitt citrusträd....dock efter 1 års tid. Bättre sent än aldrig

Stilero


Måste bara rekomendera er att gå in i mysiga nätbutiken Stilero - shabby chic & lantlig inredning där det finns mycket fint att titta på och såklart även handla. Nu kan man också vara med att tävla om två fina ljushus som är så populärt. Väl värt ett besök! Ha en trevlig söndag.

måndag 8 juni 2009

Den blomstertid nu kommer



Idag har mamma och jag utfärdat vår årliga tradition. Handlat sommarblommor. Vi åker tidigt på morgonen till vårat ställe och sen handlar vi, fäller sättena och fyller hela bilen med blommor. Varje gång undrar vi hur vi ska ta oss hem med allt. Men fint blir det! Nu får solen snart komma fram också. Ha en bra dag

söndag 7 juni 2009

Tager du denna.....

När jag gifter mig vill jag gärna ha liljekonvaler i min bukett. Tycker det är så fint och dom doftar underbart! Igår kväll tog vi en utflykt i skogen och hittade denna skatt. NJUT!






fredag 5 juni 2009

Och bilen åkte mot Västerås

Fredag och jag har precis kommit hem från mitt paradis. Men ack vad besviken jag blev idag. Allt var slut som jag skulle köpa. Fick i alla fall med mej lite hem. Inte alla som åker 35 mil för att köpa ett sånt här pyttelitet hus. Men det gjorde jag :)



måndag 1 juni 2009

Första dagen i år på bryggan




Kan jag säga något annat än att det är underbart?